dhr. J. (Jeroen) van den Berg

Groningen
Psychologenpraktijk Triade

 

Naast gezondheidszorgpsycholoog in de Generalistische Basis GGZ ben ik registerpsycholoog arbeid en organisatie NIP en richt ik mij tevens op het coachen en begeleiden van mensen met werkgerelateerde vraagstukken. Bovendien behandel ik mensen met (chronische) lichamelijke klachten en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.

Website


 

mevr. A. (Anja) Blom

Groningen
Psychologenpraktijk Anja Blom

 

Mijn specialisatie is emotiegerichte therapie; het bewust worden en doorvoelen van je emoties om uiteindelijk meer innerlijke rust te krijgen.

Website


 

Mevr. A.M. (Adri) Boer

Stadskanaal
Psychologiepraktijk De Kanaalstreek

 

Psychologiepraktijk De Kanaalstreek is een zelfstandige en onafhankelijke psychologiepraktijk in Stadskanaal. Mensen met psychische problemen van uiteenlopende aard kunnen hier terecht voor psychologische hulp binnen de Basis GGZ.

Website


 

 

dhr. P. (Peter) Breukers

Groningen
Psychologenpraktijk Breukers

 

"Met technieken uit de oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR streef ik ernaar om een context te creëren, waarin ik cliënten help zichzelf (weer) te helpen".

Website


 

mevr. M. (Maaike) Dethmers

Groningen
Psychologenpraktijk Dethmers

 

Kinder-en jeugd psycholoog N.I.P, Gezondheidszorgpsycholoog B.I.G en Eerstelijnspsycholoog N.I.P. Accent op het behandelen van kinderen en jeugdigen.

Website


 

mevr. A. (Anneke) Duinker-Bouma (Drs.)

CONTRACT JEUGDZORG

Noordlaren
Praktijk de Bongerd

 

Praktijk gericht op het begeleiden van zowel volwassenen als kinderen en gezinnen. Daarnaast geef ik leertherapie aan collega-therapeuten.

Website


 

mevr. F. (Floor) Duursma-Wolters

Groningen
Psychologenpraktijk Stad Groningen

 

Psychologische hulp voor jongeren en volwassenen met oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, ACT en EMDR. Floor Duursma-Wolters is Gezondheidzorgpsycholoog en eerstelijnspsycholoog, BIG geregistreerd en lid van de beroepsvereniging Nederlands Instituut van Psychologen.

Website


 

Dhr. M. (Marcel) Marrink (Drs.)

Appingedam
Psychologen Praktijk Appingedam

 

In het Gezondheidscentrum Overdiep behandelen ik op professionele en persoonlijke wijze uiteenlopende klachten en problemen. Voornamelijk wordt gewerkt vanuit de cognitieve gedragstherapie daarnaast worden technieken uit andere richtingen gebruikt.

Website


 

mevr. Y. (Yvonne) Hofman

Groningen
Psychologenpraktijk Yvonne Hofman

 

Ik beschouw mezelf niet als een heel specifieke therapeut. Mijn grootste inspiratiebron is het persoonlijk contact met de mensen die ik dagelijks ontmoet.

Website


 

mevr. J.J. (Jeannet) Houwing

Groningen
Psychologenpraktijk Triade

 

Naast gezondheidszorg- en klinisch psycholoog ben ik kinder- en jeugdpsycholoog en relatie- en gezinstherapeut (systeemtherapeut). Ik behandel volwassenen en kinderen en jeugdigen in zowel de Generalistische Basis GGZ als de Gespecialiseerde GGZ (psychotherapie).

Website


 

mevr M. (Margriet) de Jong

Roden, Hoogkerk en Norg
Psychologenpraktijk Noordenveld

 

De praktijk richt zich op studenten, volwassenen en ouderen. Vanuit een persoonsgerichte aanpak begeleid ik je graag bij verschillende hulpvragen zoals herstel van psychische klachten, verwerkingsproblemen, verdere zelfontplooiing en meer zelfacceptatie.

Website


 

 

mevr. A. (Anja) Klaverdijk

Groningen
Gezond van Geest

 

Ik ben een psycholoog met brede belangstelling en ervaring, erop gericht om goed te begrijpen waar u op dit moment tegenaan loopt en u binnen niet al te lange tijd voldoende handvatten te geven om hier zelf mee verder te kunnen.

Website


 

Mevr. M.W. (Wilmar) Knigge

Groningen
Psychotherapiepraktijk Oldambt

 

Het bieden van specialistische psychologische behandeling in een besloten setting.

Website


 

mevr. M. (Marlene) Koekkoek

Winsum
Praktijk Koekkoek

 

Leef je kracht! Marlene Koekkoek is Gz-psycholoog met de aantekening EMDR practitioner en lichaamsgericht werkend psycholoog NIP.

Website


 

 

mevr. J. (Joanneke) de Leeuw

Groningen.
Psychologenpraktijk Joanneke de Leeuw

 

Mijn inspiratie haal ik uit deze uitspraak van Fransiscus van Assisi: Geef me de kalmte om te accepteren wat ik niet kan veranderen, de moed om te veranderen wat ik kan veranderen, en de wijsheid om het verschil te kennen.

 Website


 

 

mevr. I. (Ina) Naudé

Winsum.
Ina Naudé  GZ-psycholoog.

 

 

Psychologische hulp voor volwassenen met klachten zoals:  angst en/of somberheid, stress en burnout, rouwverwerking, problemen in een relatie, onzekerheid, omgaan met chronische pijn, etc.  Meestal gebruik ik technieken vanuit de cognitieve en gedragstherapie, maar mijn aanpak is vooral gericht op uw hulpvraag en persoonlijkheid. 

Website


 

mevr. B. (Bianca) Oostland

Veendam
Praktijk Oostland

 

De praktijk biedt een persoonlijke benadering voor volwassenen en hun problematiek binnen de Geestelijke Gezondheidszorg. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van technieken als Acceptance and Commitment Therapy en EMDR. Voor rijangst is een combinatiebehandeling met een rijangstbegeleider mogelijk.

Website


 

dhr. E. (Erwin) Pelgrim

Groningen / Baflo
Erwin Pelgrim GZ Psycholoog

 

Zelfstandige Psychologiepraktijk in het Dienstencentrum Baflo en Gezondheidscentrum “De Vuursteen” in Groningen.

Website


 

mevr. T. (Tinanda) Schilt

Groningen en Eelderwolde
Psychologiepraktijk de Meeuwen

 

Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking door middel van EMDR.

Website


 

mevr. A. (Arrienne) Takens (Drs.)

Tolbert
Psychologie Praktijk A. Takens

 

Het samenwerken met mensen spreekt mij enorm aan, inzichtgevend en doelgericht werken met oog voor het individu. Empathie, enthousiasme, energie, betrokkenheid , oprechtheid en integriteit zijn kernwoorden welke passen bij mijn manier van werken.

Website


 

Dhr. B. (Berni) Thomassen (Drs.)

Groningen
Praktijk Thomassen

 

Praktijk Thomassen is een kleinschalige praktijk met een informele setting en ruim 40 jaar ervaring in de basis GGZ en de specialistische GGZ. We zijn gespecialiseerd in hulpverlening voor studenten, (jong) volwassenen en ouderen. We werken zowel klachtgericht, procesgericht als probleemoplossend.

Website


 

mevr. M. (Marrit) Tigchelaar (Drs.)

Groningen
Marrit Tigchelaar GZ-psycholoog

 


Ik ben GZ-psycholoog en gebruik voornamelijk cognitieve gedragstherapie en EMDR als behandelmethodes. Bij klachten als angst, traumagerelateerde klachten, somberheid, overbelastingsklachten en slaapproblemen kun je bij mij terecht.

Website


 

mevr. B. (Baukje) Veenstra

Gieten en Stadskanaal
Psychologiepraktijk Veenstra

 

Ik werk met volwassenen. De behandelmethodes waar ik vooral mee werk zijn de cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie.

Website


 

mevr. M. (Marijke) Wartena

CONTRACT JEUGDZORG

Groningen
PEPGroningen

 

PEPGroningen biedt behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen. Er wordt gebruik gemaakt van elementen uit verschillende therapeutische invalshoeken, waarbij uitgegaan wordt van de kracht en mogelijkheden van de persoon en diens sociale leefomgeving. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in traumabehandelingen.

 

Website


Monique Waslander

 

mevr. M. (Monique) Waslander

Groningen
Ceres Psychologie

 

 

Ik ben te vinden aan de Gorechtkade 2, 9713 CA in Groningen. Voor het maken van een eerste afspraak ben ik te bereiken via mail, telefoon of app.

Website


 

mevr. C.E. (Divya) de Wilde

Groningen en Assen
Praktijk NuZijN

 


Wil jij beter beter afstemmen op de boodschappen van je Lichaam en jouw Dromen? En klachten doen verminderen?
Gedragstherapie, GZ-psycholoog en Lichaamsgerichte therapie, EMDR en Mindfulness (NIP, BIG, VGCT registratie)
Tevens: Supervisor en leertherapeut. Volwassenen, Adolescenten, Kinder- en Jeugd

Website